News detail

Robbert Rubens : "The fact that the ION Hockey Finals are going to be played at Dragons this year means there is an extra motivation to make it to the final weekend!"

05/01/2023 – 10:29

Robbert Rubens – Captain Dragons Men Team :


“Onze overwinning op Orée (2-3) op 13 november vond ik zeer belangrijk. Omwille van de Pro League had de competitie net twee weken stilgelegen. Onze Red Lions waren vermoeid door de zware vlucht en we moesten onze twee Argentijnen, Nicolas Della Torre en Lucas Martinez, én onze Australiër, Blake Govers, missen. Bovendien was coach Craig Fulton mee met de Red Lions en assistent Michael Cosma met de Red Panthers. Het ontbrak dus aan een echte tactische voorbereiding. In die match tegen Orée kwamen we twee keer op achterstand, maar we knokten terug en wonnen uiteindelijk met een last minute goal. Een heerlijk moment !

Vorig seizoen was voor ons tegenvallend en daar trokken we lessen uit. Ons objectief is om opnieuw de play-offs te spelen. Het feit dat de Ionhockeyfinales dit jaar op Dragons worden gespeeld, betekent uiteraard een extra motivatie. Na de winterstop starten we meteen met twee toppers: uit op Watducks en thuis tegen Léopold. Het wordt dus belangrijk om vanaf het begin klaar te zijn.


Craig Fulton – Coach of the Dragons Men Team:


“Met slechts één nederlaag in twaalf wedstrijden en een tweede plaats in het klassement ben ik uiteraard tevreden over onze competitiestart. Bij de start van dit nieuwe seizoen in de ION Hockey League hebben we ons in de eerste plaats geconcentreerd op het verbeteren van onze verdediging. Dat had tijd nodig, maar met die verbeterde defensie als basis ben ik zeer tevreden met het hockey en de resultaten die we kunnen voorleggen. Het is hier altijd de bedoeling om eigen sterke jeugd en ervaring te doen samensmelten. We gaan met een zeer goed gevoel de competitiepauze in.”


Hervatting van de wedstrijden op 05/03/2022
Waterloo Ducks - Dragons

Partners

Top