News detail

Aline Fobe : "We always scored the winning goal in the last few minutes. That shows our mental strength, winner's mentality and determination."

07/02/2023 – 07:30

Aline Fobe - Players Herakles Women's Team :


Ik blik vooral tevreden terug op twee opeenvolgende uitoverwinningen in oktober: 2-3 op Daring en 1-2 op Orée. We wisten dat het om lastige wedstrijden ging. Voor ons waren dat zeer belangrijke punten. In de laatste minuten scoorden we telkens de winnende treffer. Dat toont onze mentale kracht, onze winnaarsmentaliteit en ons doorzettingsvermogen. Omdat we telkens hard moeten knokken voor de punten blijven we zeker met beide voeten op de grond. Na de winterstop moeten we opnieuw regelmaat in onze prestaties leggen en zo tonen dat we de huidige knappe derde plaats in de rangschikking verdienen. We moeten blijven genieten op het veld, dan volgt plezier, vertrouwen en energie vanzelf.


Gilles Verdussen – Coach Herakles Women’s Team :


Er kwamen dit seizoen heel wat nieuwe speelsters in ons team en ik onthoud in de eerste plaats dat we zeer interessante matchen afwerkten, constant waren in onze prestaties en de nodige stappen hebben gezet. Richting de tweede competitieronde komt het er vooral op aan om leren comfortabel te worden met de nieuwe rol die we voor onszelf aan het creëren zijn. Het wordt belangrijk om even gefocust elke match aan te pakken en dan zien we wel waar we begin mei staan.

Hervatting van de wedstrijden op 05/03/2023 :
Herakles - Victory

Other news

Highlights (NL) MEN: Oree 2-4 Leopold

26/03/2023 – 16:52

Highlights (FR) MEN: Oree 2-4 Leopold

26/03/2023 – 16:49

Highlights (NL) MEN: Leuven 2-1 Herakles

19/03/2023 – 16:14

Partners

Top